Onderhoud & Reparatie

Onze moderne werkplaats staat garant voor kwaliteit

Onze modern ingerichte werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud van alle merken auto’s tegen concurrerend tarief.

De monteurs passen de nieuwst mogelijke technologie toe en houden uw auto in topvorm. Vakmensen met liefde voor alle merken en typen auto’s. Bij ons is uw auto in professionele handen.
Een vervangende auto is in overleg altijd mogelijk, zie de voorwaarden hieronder.

  • Uitstekende zorg voor alle moderne auto’s
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • Garantie
  • Monteurs met up-to-date kennis niveau

Bent u toe aan een andere auto? Kies dan uit ons ruime aanbod van occasions.

Voorwaarden gebruik vervangende auto

Auto Larenstein is niet verplicht u een vervangende auto mee te geven. Het is een service van Auto Larenstein.
U leent van ons een stuk “gereedschap” ter waarde van ongeveer 8000,00 Euro. Wees dan ook uiterst zuinig met het materiaal dat wij u toevertrouwen. De auto is ALL-RISK verzekerd met een eigen risico van 450,00 Euro. Bij schade, veroorzaakt tijdens de periode dat u de auto in bruikleen heeft, verhalen wij het eigen risico op u, ongeacht de schuldvraag. Blijkt achteraf dat het eigen risico op de tegenpartij verhaald kan worden dan restitueren wij het bedrag aan u. Mocht er schade op welke wijze dan ook aan ons voertuig ontstaan dan dient u dit onmiddellijk, vergezeld van een ingevuld en ondertekend schadeformulier, bij Auto Larenstein te melden.Mocht er tijdens de uitleenperiode een snelheidsovertreding gemaakt zijn wordt dit ook op u verhaald.

leenauto

Bespreek de auto tijdig bij de receptie. De auto’s mogen niet naar het buitenland worden meegenomen, u bent dan niet meer verzekerd.  In de auto’s mag niet gerookt worden. De auto moet af getankt worden ingeleverd. Houdt u zich strikt aan de afspraak over de tijd waneer de auto bij ons ingeleverd moet worden. Een andere klant kan klaar staan om de auto van u over te nemen.

Let op! Bij misbruik sluit u zichzelf in toekomstige gevallen uit om gebruik te maken van deze service.