Historie

Ontstaan en geschiedenis Auto Larenstein

In maart 2002 besloten Roy Barendregt en Bart Schoorel na jaren in de automotive te hebben gewerkt bij dealer organisaties dat het tijd werd om de opgedane kennis zelf in praktijk te brengen.
Na een gedegen voorbereiding was het in 2002 een feit, Auto Dorpsstraat in De Bilt werd geopend. Een allround garagebedrijf midden in het dorp.

Hier konden klanten gebruikte en nieuwe auto’s kopen. Onderhoud en reparatie laten uitvoeren. Het bedrijf groeide snel en had veel vaste klanten. Al snel werd de locatie te klein en groeimogelijkheid aldaar was niet mogelijk.

In 2010 deed zich de mogelijkheid voor om een stuk grond te kopen op een nieuw industrieterrein in Bilthoven. Hier zouden diverse autobedrijven zich gaan vestigen. Een mooie kans en Bart en Roy grepen deze aan.  Echter duurde het nog enkele jaren voordat er met de bouw begonnen kon worden, er waren nog enige problemen bij de gemeente en provincie over de grond.

Tekenen_Larenstein

Eindelijk in 2011 kon dan gestart worden met de bouw, Bart en Roy hadden veel eigen ideeën hoe het pand zou moeten worden. Al hun ervaring zou gebruikt worden voor het ontwerp van een uniek bedrijfspand.

eerste_paal

Auto Larenstein is per 6 april 2012 geopend op de nieuwe locatie. Bekijk de foto’s van de bouw..